Kellgrensgatan 18

Borås
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Willhem
Adress: Kellgrensgatan 18, Borås
Hyrdes ut: 2017-01-01


Hyra:

10075 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

93 m2

Våningsplan:

6


Hyresvärdens beskrivning

Beskrivning
Ljus och rymlig lägenhet om 3 rum och kök med balkong på Druvefors. Lägenheten har en klädkammare samt en gästtoalett. Den har en öppen spis som en trevlig inredningsdetalj.
De lägenheter som renoverats enligt Willhemlyftet är totalrenoverade och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare. Observera att bilderna är exempelbilder från en liknande lägenhet.
I hyran ingår värme, vatten och kabel-tv.
Endast seriösa spekulanter emotses där du berättar lite om dig själv, samt arbets-och familjeförhållanden med mera. Saknas detta sorteras din ansökan bort.
Vi kontaktar dom som får komma på visning. Möjlighet till tidigare inflyttning finns enligt överenskommelse. Området
Detta är ett centralt område där du har grönskan alldeles inpå knuten. Inom fem minuters gångavstånd hittar du stadskärnan med stadsparken, badhus, busstorg, restauranger och shopping. I området finns även ICA Maxi Stormarknad och apotek. Här finns den gamla lokverkstaden Åhaga som idag är en mötesplats för musik, teater, sport, mässor och andra evenemang.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Borås