Lars Kaggsgatan

Borås
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lars Kaggsgatan, Borås


Hyra:

8500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

79 m2


Beskrivning

Fin och nyrenoverad 3:a, möblerad, 2:a hand
Jag har en ljus och fin trea (hyresratt) pa 79 kvm belagen pa Kristineberg precis bakom ICA-Maxi i ett barnvanligt, rent och trevligt omrade med bade fotbollsplan, boulebana och tennisplan pa den stora innergarden. Den ar ljus med manga fonster i alla rum forutom hall och badrum. I badrummet finns en dusch helt i glas med bl a "rain shower-head". En stor balkong med kvallssol ligger kopplad till koket och vatter mot den grona innergarden. Lagenheten var totalrenoverad 2013, och jag ar den enda som har bott har och har tagit val hand om den.

Jag har fatt mojligheten att gora en utlandsplacering fran januari t.o.m. juli 2016 och ar darfor intresserad av att hyra ut lagenheten i andra hand under denna period. Den hyrs ut moblerad exkl. säng men inkl. tvattmaskin med tumlare (kopt 2013).

Till lagenheten kan man boka parkeringsplats antingen inomhus eller utomhus, med eller utan elstolpe. Cykelgarage alternativt barnvagnsgarage finns i trappuppgangen och kostar inget extra.

Hyran ligger för nuvarande på ca 8 200kr/mån. Då möblemanget ingår önskar jag en total hyra på 8 500 kr/mån. For den som onskar sa kan el- och internetavtal enkelt tas over under uthyrningsperioden.

Om du ar intresserad, maila garna tillbaka eller ring! Jag visar garna! Gallande in- och utflyttningsdatum kan vi diskutera detta mer specifikt sinsemellan.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Borås