Sturegatan

Borlänge
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sturegatan, Borlänge


Hyra:

2500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

10 m2


Beskrivning

Rum uthyres i Borlänge
Jag funderar på att hyra ut ett möblerat övernattningsrum (som jag nu använder som förråd/gästrum) i min centrala lägenhet i Borlänge på Hagalund - om jag hittar rätt person. Till student eller veckopendlare/övernattningslägenhet. Uthyres teminsvis till att börja med, men kan tänka mig skolårsvis om det funkar med uppehåll i juli etc. Gärna om någon vill bo där i veckorna och åka hem på helgerna. Annars enligt ök. Jag har dock grejer i rummets garderober. Kan plocka fritt på en del av det eller fixa lite utrymme på något sätt. Rummet har säng 90 cm bred. Ingår Wi-Fi och el. Ingår INTE: toalettpapper, schampo, mat, städning, tvättning, mat, kryddor osv. Det finns en liten wc (utan dusch) till rummet men jag använder även tvättmaskinen där. Tvättrum finns även att låna i källaren enligt tvättlista. Går att använda lilla wc:n som natt-toalett för den inneboende. Vi måste i så fall dela dusch och kök. Har inte mycket plats över till att förvara grejor men går att låna kastrull, vardagsglas och tallrikar mfl köksbehör. Mat får du köpa själv givetvis. Jag vill inte att den som hyr tar med sig andra personer/gäster/vänner utan då får den hälsa på hos andra, inga kompisövernattningar hos mig eller partyn. (Förutom enl eventuell senare överenskommelse). Vill inte att något skall bli stulet eller förstört. Villkor är ju att man "passar ihop" och att den som hyr är ordningssam, inte stör andra hyresgäster, städar upp/plockar bort efter sig i gemensamma utrymmen varje dag, torkar bordet efter sig, diskar efter sig varje dag, städar en gång per vecka, tyst när jag behöver sova osv, vanligtvis efter kl 23.00 vardagar. Ingen musik efter kl 23 samt vill inte att den inneboende inte är i kök, vardagsrum eller duschrum efter kl 23 vardagar. Helgerna sover jag länge och vill ha tyst på förmiddagen då jag jobbar natt ibland. Den som är inneboende måste respektera mina tider och villkor annars får det vara. Går delvis använda min lilla balkong, vardagsrum med tjocktv om så önskas om det funkar att dela.
Jag bor i en bostadsrätt (med lån, därför önskar jag dela kostnaden lite), 3:a, 78 kvm, centralt, på Hagalund mellan centrum och Högskolan/Soltorgsskolan. Nedre plan, lugnt läge.
Jag jobbar heltid vardagar, tränar ofta på kvällen. Har extrajobb på helgen på krogen vissa kvällar.
Kan tänka mig att liten skötsam hund (som inte hårar för mycket) följer med, men inte katt då jag är allergisk. Rökfri person ett krav.
Priside 2500 kr / månad inkl wi-fi och el om det är övernattningar del av månadens helger. Betalas månaden innan i förskott innan den 1:a varje månad. Eller ev 2000 kr per månad om det bara är måndag-fredag varje vecka. Tillträde snarast går från 14-15 aug halv månadskostnad i augusti el från 1 sept.
Helst till tjej/kvinna då man lever så nära inpå varandra, men inte ett krav.
Om du är intresserad skriv och berätta om dig själv i mail med foto eller Facebooklänk. Jag är ledig under fredagen. Börjar jobba på måndag.
Lena Suschinski, 45 år.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Borlänge