Baldersväg 4 7tr

Botkyrka
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Baldersväg 4 7tr, Botkyrka

Hyra:

4500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

Rum uthyres - inneboende sökes omgående
Hej, vi har ett rum på 20-22 kvadrat meter som är halv möblerad och hyr ut den från och med 1 mars. Lägenheten är belägen i Södra Stockholm, Botkyrka / Norsborg. Det är nära till kollektiv trafiken och du kan ta dig i princip överallt i Stockholm härifrån. Det är en 4a som ligger på sjunde våningen, alltså högst upp. Du får tillgång till nyrenoverad badrum, nyrenoverat kök samt redskapen får du använda, internet och även parkeringsplats om du önskar det.

Vi har inga barn eller husdjur här, vi alla i hushållet är också vuxna. Vi är rökare men har inga problem med att anpassa oss för att ha en så trevlig miljö som möjligt. :)

Vi tänker lånsiktigt boende men kan även vara kortvarig, det där kan vi diskutera mera på en träff eller över telefon. Vi tar 1 deposition första månaden som försäkran både för dig som hyresgäst och som för oss som hyresvärd. Hos oss kan du känna en lugn och trevlig miljö och vi ser framemot att få träffa dig. Perfekt för dig som är student eller bara är i behov utav ett boende. Låter detta intressant? Hör gärna av dig, kan nås när som helst på mobilen.

/ Mvh Jawa

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Botkyrka