Eriksberg

Botkyrka
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Eriksberg, Botkyrka

Hyra:

13000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

80 m2


Beskrivning

Stor och fräsch lägenhet uthyres i söderort
Hej!

En 80 kvm stor och ljus lägenhet, med tillgång till altan, beläget i Eriksberg i Botkyrka kommun, uthyres till rätt person. Lägenheten är på 3 rum och kök och består av två sovrum, en klädkammare och ett stort vardagsrum. Lägenheten är nyrenoverad och tanken är att den ska hållas så även längre fram. Vi värdesätter renlighet och ordning och reda och kommer därför att hålla personliga träffar med alla er som är intresserade.

För att kvalificera sig som potentiell hyresgäst, och få chansen till personlig träff, måste följande KRAV uppfyllas:

-Du har ett heltidsjobb och kan påvisa detta. Du bör kunna visa upp att du har en garanterad inkomst i åtminstone 6 månader efter inflyttningsdatum

-Du är svensktalande och talar GOD och förståelig svenska

-Du har en utbildning i bagaget och kan påvisa detta

-Du är renlig av dig och bekväm med att hålla lägenheten ren. Du ska vara beredd på att kontinuerligt städa lägenheten och hålla den i det skick den förtjänar

-Du är lugn av dig och inte alltför högljudd

-Ni är upp till tre personer som bor i lägenheten

-Ni är förstås djur- och rökfria

Om ovanstående krav uppfylls träffar vi dig gärna för ett möte. Där kommer vi bland annat att förlita oss på personkemin. Hyran går på 13 000 SEK/månad. I hyran ingår även el, kall-/varmvatten, internet samt parkeringsplats. Lägenheten är delvis möblerad med soffgrupper, sänger och diverse annan inredning och utrustning. Inflyttningsdatum är tidigast 1 augusti 2016. Uthyres 6 månader åt gången. Uppsägningstiden är på 2 månader.

Uppfyller du ovanstående krav och känner att du vill veta mer om oss eller lägenheten så är du mer än välkommen att höra av dig till mig. I ditt mejl bör det framgå vem du är som person, vad du har för sysselsättning samt vad du jobbar med.

Tack på förhand!

Med vänliga hälsningar

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Botkyrka