Förlikningsvägen

Botkyrka
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Förlikningsvägen, Botkyrka


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Möblerat rum med eget toa dusch i ett Radhus
Ett Rum bara för en tjej.
Ett ledigt rum omgående för en lång period, minst 6 månader eller mer.
Ett ledigt rum, inneboende på plan 2 i ett radhus, vi vill hyra ut det till en lugn tjej, gärna student eller jobbar, huset ligger 5 min gångväg från Alby station, tunnelbana röda linjen mot Norsborg från T centralen, från Alby det tar 32 minuter till T centralen med tunnelbana, eller pendeltåg från T centralen till Tumba 26 minuter, sen tar man sig 7 min med Buss 708 till busshållplats som heter Alhagsvägen 50 meter från huset, också finns buss 707, eller 738 som stannar vid Alby, finns även busshållplats Kvarnhagsvägen buss 743 nära huset som åker till Fridhemsplan via Hornstull och tar bara 18 min.
På plan 2 finns två rum, och badrum dusch och toa wc. I ett av de rum bor redan en 20 årings tjej från Ryssland, hon studerar och jobbar. Rummet är helt möblerat, har eget dusch och wc, snabb internet 100 MB. Jätte lugnt område som heter Förlikningsvägen. Tunnelbana stationen och Alby centrum ligger bara 5 min gångväg. I närheten finns Alby matcentrum, Ica Maxi, Bibliotek, Rusta, Systembolaget, Apotek, Biltema, Bauhaus. Radhuset har 2 altan, en på fram sidan och en på back sidan. I huset finns tvättmaskin.
Vi är ett par, 30 - 35 års ålder, från Litauen, jobbar i ett hotell i T centralen, har inga barn, men vi har en katt i hemma. Vi bor på plan ett i huset, vi har ett sovrum, vardagsrum, eget dusch och toa på plan ett, självklart ni har tillgång till köket som finns på plan ett. Vi jobbar i stan, ganska mycket, och självklart att när man kommer hem efter jobbet, man är trött och söker efter lugnt o ro o avkoppling. Vi är jätte lugna personer och vi tycker inte ha kompisar i hemma, då vi inte stör varandra.
Om du är intresserad av rummet, och du är en lugn person som söker lugn o ro, och du tror att du passar, då är du välkommen att berätta lite mer om dig själv via mejl.
OBS:
Skriv gärna om du studerar eller jobbar?
Skriv gärna hur gammal är du?
Skriv gärna vart kommer du ifrån"ursprungen eller back grund"?
Vi kan bestämma nån tid som passar för oss båda för visning. Vi kan också presentera varandra lite mer.
Vi har en katt hemma.
Husdjur är inte tillåtet.
Hyran är 4000 kr/mån. Ingår el + vatten + 100 mb snabb internet.
Kontraktet är inneboende kontrakt.
Uppsägningstid är en månad, dras från depositionen.
Deposition är på 4000 kr.
Rummet är bara för en person.
OBS :
Annonsen är kvar då Rummet är kvar.
Hello
One room for rent, Only for one girl.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Botkyrka