Hanvedens Alle 90

Botkyrka
Lägenhet: 7 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hanvedens Alle 90, Botkyrka


Hyra:

16000 kr

Antal rum:

7 RoK

Boyta:

140 m2


Beskrivning

Fantastisk familjevilla i Populära Riksten
Villa i fantastiska och barnvänliga Riksten i Tullinge. Huset är ca 140 kvm fördelat på två plan och hela 7 rok där den arkitektritade övervåningen färdigställdes 2015. Hela huset andas nyskick med genomgående ljusa färger på väggarna och parkett på golvet. Modernt kök med gott om plats för köksbord, dubbla helkaklade badrum med badkar i båda badrummen där det ena är extra lyxigt inrett. I huset finns indraget fiber för bredband och Tv samt larm.

Stor altan på baksidan med utgång från de trevliga vardagsrummet med gräsyta, för lek och spring samt altan på framsidan med utgång från det trevliga köket. Den lättskötta tomten är på ca 330 kvm. Carport och uppfart med plats för flera bilar.

Villan ligger i det natursköna området Riksten friluftsstad med närhet till fantastiska Lida friluftsgård där badplats, motionsspår och äventyr finns m.m. finns.

I området finns nybyggd mataffär (ICA), den populära Rikstens skola samt områdets biograf (Bio Sländan). Det finns också flera parker i området. Med kollektivtrafik är du i innerstan (Södra station) på 34 min.

Som nyproducerat hus innebär det låga driftskostnader. Nuvarande familj på 6 personer har en ungefärlig driftkostnad på 2000 kr/mån.

Huset hyrs ut möblerat från 1 Augusti och 1 år med stor möjlighet till förlängning.

Vi söker seriös och etablerad familj med god ekonomi och goda anställnings former alternativt företag som hyr till en familj. Deposition på 3 månadshyror och inga betalningsanmärkningar.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Botkyrka