Länsmansvägen 8

Botkyrka
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Länsmansvägen 8, Botkyrka


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

60 m2


Beskrivning

Totalrenoverad lägenhet i centrala Tumba
Totalrenoverad och modern lägenhet uthyres i centrala Tumba. Lägenheten ligger på Länsmansvägen 8 och är belägen 150 meter från Tumba Centrum och 200 meter från pendelstation. Nytt badrum, nytt kök och vitvaror samt nya ytskikt (golv, väggar, tak) i hela lägenheten. Renovationen blev klar augusti 2016. Den är alltså superfräsch! Lägenheten har dessutom aldrig varit uthyrd tidigare.

Trots lägenhetens centrala placering ligger fastigheten i ett avskilt och lugnt område med en stor omslutande trädgård på 1500 kvm. Detta gör fastigheten till en unik sådan och passar perfekt för personen som vill bo i ett lugnare område, men som ändå vill bo mitt i centrum och ha nära till aktiviteter och kommunikation.

Det tar 20 minuter med pendeln in till Stockholms centralstation. Hyreshuset är en mindre fastighet och består enbart av 4 lägenheter. Det är alltså väldigt lite spring i trappuppgångar och den totalrenoverade tvättstugan är nästan alltid ledig. Lägenheten är på 60 kvm och består av två rum och kök. Lägenheten kan hyras delvis möblerad eller tom. Hyran inkluderar värme, vatten och möjlighet till bredband finns. Hyresperioden löper med tillträde snarast möjligt och i 9 månader framåt, med chans till förlängning om ytterligare 3 månader. Säkerhet för hyrans betalning krävs. Avstående från besittningsskydd. Det finns gott om parkeringsplatser precis utanför fastigheten. Dessa parkeringsplatser är avgiftsfria

OBS! Vill poängtera att det är en kort hyresperiod om 9 månader med chans till 3 månaders förlängning ! Ej långtidsuthyrning.

Vid intresse maila en kort beskrivning om dig själv och varför du är intresserad av lägenheten så återkopplar vi till dig.

MVH Jesper

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Botkyrka