Malmbro Gård 2

Botkyrka
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Malmbro Gård 2, Botkyrka


Hyra:

17500 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

185 m2


Beskrivning

1800-tals gård 3mil söder om Stockholm
Ett charmigt gammalt och vackert men modernt utrustat 1860-tals hus som en gång i tiden var en lanthandel/krog söker nu nya hyresgäster.
På ett lagom bilavstånd endast 3 mil söder om Stockholm, eller 14km från Södertälje så ligger det naturskönt med Botkyrka golfklubb och Karlslund stall som närmsta grannar och endast 2,5km från Lida friluftsområde. Trots det så har vi busshållplatsen bara 100m från huset, 1,6 km till Vårsta med mataffärer, post, bibliotek och skola. Pendeltåg från Tumba finns 6km bort.
Havet ligger ett lite längre stenkast söderut.

Huset uthyres möblerat och är på ca.185m2 i 2 plan, med 2 separata ingångar, totalt 5 rum & 2 kök, 3 toaletter, 1 dusch, ett stort badrum/tvättstuga.
Som värmekälla finns två nyinstallerade luftvärmepumpar, dessutom har vi två kakelugnar, vedspis, och eldstäder i ett sovrum och badrummet för dom kalla vintrarna eller bara för mysfaktorn som alla kräver erfarenhet för att nyttjas rätt.

Uthyres under en längre tid.
Vi ser helst att hela huset nyttjas av en person/familj eller ett företag då man delar på en del av ytan. Men är det så att man vill dela detta mellan två familjer, som ett generationsboende eller kompisar som kan tänka sig att dela ett stort hus så kan vi säkert komma överens om det.
Vi värdesätter människor som uppskattar atmosfären i ett gammalt hus och närheten till naturen men ändå med storstaden inom ett lagom räckhåll.
Gården sköts av oss, en trebarnsfamilj och vi bor dessutom i ett av husen.

I hyran, som är på 17.500:-/mån ingår:
el, värme, vatten, sophämtning och parkeringsplats.
Huset är möblerat.
Tillträde OMGÅENDE!
Sjöutsikten ingår även den.

Vi ser fram emot ett mailsvar.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Botkyrka