Noras Väg 1E

Botkyrka
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Noras Väg 1E, Botkyrka


Hyra:

15000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

69 m2


Beskrivning

Lägenhet nyproduktion uthyres tillsvidare
Uthyres tillsvidare,

Välplanerad 3a med öppen planlösning på 69 kvm med stor balkong och väl isolerad lägenhet som är belägen i ett familjeområde med ålderdomshem framför som bevakas dygnet runt och nyproducerade lägenheter runtom bostaden.

Närmsta t-station är Norsborg, gångavstånd till t-bana, raksträcka längs vägen förbi skolor och lägenheter, samt bussar (172 Skarpnäck, 702 Rönninge, 738 Tumba, mm)
Gångavstånd till Hallunda centrum, Fitness 24 seven mm

Lägenheten, som är ny producerad från 2013 ligger en trappa upp och är inte full möblerad, TV, diskmaskin, tvättmaskin, micro mm ingår. Allt är fräscht och fint med toppmodern utrustning, dusch, badkar, toalett samt en walk in closet eller extra förråd, beroende på vad man vill använda utrymmet för. Ett master sovrum, ett mindre sovrum, kök och vardagsrum går ihop, balkong på 8 kvm med söderläge, ut via kök/vardagsrum.

I hyresbeloppet inkluderas kostnader för värme, vatten, el, bredband & tv kanaler via Telia, en parkeringsplats med eluttag, förråd i innergården och trevliga grannar. Vid kontraktsskrivning erläggs en depositionsavgift, vilken återbetalas i samband med avflyttning samt att lägenheten är i det tillstånd det var vid inflyttning.
Förutom innehållet i hyreskontraktet gäller bostadsrättsföreningens regler utan undantag.
Rökning är inte tillåten i lägenheten, inte heller är husdjur tillåtna.

Vid övriga fråga eller visning av lägenhet är ni varmt välkomna att kontakta mig.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Botkyrka