Nordanvägen 8

Botkyrka
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Nordanvägen 8, Botkyrka


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

11 m2


Beskrivning

Rum i villa nära Södertörns högskola
Möblerat rum på ca 11 m2 med tillgång till eget badrum, uthyres gärna på lång tid förutsatt att allt fungerar fint mellan oss. Inflyttning från 1 november eller överenskommet datum.
Pris 5000 kr (inkluderat el, sophämtning, internet, digitalbox, tillgång till kök och vardagsrum, tvättstuga). Hyresgästen ombedes lägga en månadshyra i deposition som kommer att betalas tillbaka vid avslutat hyreskontrakt. Den månatliga hyran ska betalas i förskott den 28 i månaden.
Rummet är en del i enplansvilla med härlig trädgård, i ett lugnt villaområde nära den fina tullingesjön. Det är nära Tullinge station och ca 20 minuter till T-centralen. Dessutom är det en station till Flemingsberg/ Södertörns högskola.
I huset bor jag tillsammans med mina två tonårsbarn som är hemma varannan vecka och därför önskar jag att min hyresgäst inte har fester, inte röker och inte har några husdjur. Huset har en öppen planlösning där sovrummen ligger på rad vilket ger möjlighet till eget utrymme samtidigt som planlösningen kräver att man tar hänsyn till varandra. Det kommer att sättas upp ett kontrakt för bägge parters fördel. Referenser önskas.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Botkyrka