Notariebacken

Botkyrka
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Notariebacken, Botkyrka

Hyra:

2400 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

90 m2


Beskrivning

Albykollektivet light
Vi är två personer (en tjej och en kille) som bor i en fyra i alby på 90kvm2, just nu så flyttar våran kära roomie ut och det gör att vi nu behöver ersätta henne. Dettta vill vi göra med någon som förhoppningsvis passar in tillsammans med oss. Då vi båda två står om vänster på den politiska skalan, har vi som ett absolut grundkrav att dom som bor här också gör det. Omnämns inte detta i svaret så kommer det att hamna i skräpkorgen. Det handlar helt enkelt om grundvärderingar i ett delat utrymme.

För allmän trivsel använder/innehar vi inte droger i hemmet och vi röker inte inomhus ( för den röksugne finns det en balkong). För att återknyta till rubriken, vi är inte ett kollektiv i den mening att vi har ett gemensamt matkonto utan varje person sköter sina egna utgifter. Vi är inte vegetärianer/veganer men delar gärna boende med dig som är det. Vi städar en gång i veckan efter ett städschema, vilket gör att varje person städar dom gememsamma utrymmena var tredje vecka. Vi är inte varandras föräldrar!

Vi delar på dom gemensamma utrymmena så det är viktigt att det bygger på ömsesidig respekt. Om du har kompisar över så tar man självklart hand om sig efteråt. Vi som bor här uppskattar musik, med det vill vi säga att det är bra om du också gör det. Vi har också en katt, detta innebär att du inte bör vara allergisk eller ha husdjur själv, det kanske låter paradoxalt men en av oss är allergisk mot andra pälsdjur (Bekräftat den hårda vägen).

Kommunikationer. Alby ligger ca 30min. med röd tunnelbana (norsborg) från city, med andra ord är det en bit utanför stan, men med goda förbindelser i övrigt. Det tar två låtar att gå till tunnelbanan.

Hyran ligger på 2400kr. Rummet är 10kvm2 och kommer omöblerat (kanske en säng). Lägenheten har WiFi. Internetavgiften är på 292 kr var tredje månad per person. Vi har gemensam tvättstuga i huset. Uppsägningstiden är på 2 månader, och det gäller bothways. En deposition på en månadshyra gäller vid påskrift som fås tillbaka vid utflytt. I övrigt kan det nämnas att det finns tre hyllor med brädspel.

Inflyttning sker i samband med ytflytt så den 1:a februari 2016.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Botkyrka