Nyängsvägen

Botkyrka
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Nyängsvägen, Botkyrka


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Omöblerat rum i Tullinge C
Hej,

Vi hyr ut ett omöblerat rum i en 4:a på i Tullinge C från och med mitten av november.

Det tar 2 min att gå till mataffären och 4 minuter till pendeltågsstationen. Tåget till City tar ca 20 min och till Södertörns högskola och KS Huddinge är det endast en station och tar max 5 min.

Rummet är ca 3,5 x 3 meter och har två normala garderober med överskåp samt en smalare garderob med hyllplan. Hyran är 5000kr/mån och två månads hyror i deposition, den ena används som betalning den sista månaden när man sagt upp avtalet och den sista återfås när man lämnat allt i gott skick och återlämnar nycklar.

Vatten och värme ingår och om vår router vill samarbeta även wi-fi. Vi har hemförsäkring men det går inte att inkludera en inneboendes ägodelar så du måste teckna en egen försäkring.
Elräkningen delar vi på 3pers samt lägger 100kr/mån var till den gemensamma kassan. Den gemensamma kassan använder vi till utgifter som städmaterial, glödlampor, toapapper osv.

Det finns en tvättstuga i huset som vi turas om att boka samt att det finns en tvättmaskin i lägenheten för någon enstaka tvätt.
Om boendet så är det 1 person/rum och inga husdjur är tillåtna eftersom det redan bor flera katter här.

Det är jag och min dotter som bor i lägenheten men jag är sällan hemma om helgerna men arbetar i Stockholm på vardagarna. Så det är i huvudsak min dotter, 20 år, som du ska dela lägenhet med. Hon är en väldigt lättsam, ambitiös och glad person, hon jobbar vissa nätter och pluggar på vardagarna.

Vi hoppas på att hitta en positiv och ordningssam person som vill hyra vårt extra rum. Självklart så får man festa men inte hemma eftersom vi arbetar så konstiga tider så ska det vara lugnt hemma. Att alltid städa undan efter sig i de gemensamma ytorna är en självklarhet samt att man hjälper till vid vecko städningen. För även om du inte hyr badrummet eller hallen så måste även dom städas ibland.

Men vårt absolut största krav är att du inte är pälsdjurs allergiker!!!

Endast de vi finner intressanta som hyresgäster får svar så ge gärna en kort beskrivning av dig själv så vi kan göra en bedömning om du skulle passa med oss. Jag vill tillägga att vara "intressant" som hyresgäst handlar inte bara om att ni verkar vara seriösa och har betalningsförmåga, utan på er som personer och om vi har något gemensamt.

Mejla gärna så hör vi av oss till några som kan komma förbi och kolla på rummet i slutet av oktober.

Endast mejl kontakt.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Botkyrka