Odens Väg

Botkyrka
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Odens Väg, Botkyrka


Hyra:

4800 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

28 m2


Beskrivning

Rummet i Lagenhet
Hej alla,
Jag har fått en ny lagenhet från 1 oktober och vill hyra ut ett rum i min lagenhet. Det är tvåa med köket, badrummet och ligger på våning 7. Sov rummet och vardags rummet, både har separat dörren (enteri). du får sov rummet med egen entrei.

Lagenhet ligger 950 meter från Norborg Tunnelbana och det tar ugefar 35-40 minuter från Norsborg till Stockholm Central Station.

Jag kan inte visa lagenhet innan den 1 oktober och har tagit inget bild heller, tyvärr. men enligt mig det är en fin lagenhet. Om du vill du kan kolla lagenhet på söndagen den 3 eller 4 Oktober för att jag har tenta på fredagen den 2 Oktober och ska flytta där på lördagen den 3 Oktober.

De ska byta tapet i hela huset och ska byta golvet bara på vardags rummet, så det blir lite störning under tiden de arbetar och vi bor där men jag hoppas att de ska vara klart snart när de börjar. Jag sa de att göra det så snart som möjligt men jag vet inte när de ska börja. Kanske de ska byta tapet innan jag flyttar in men det är oklart än. Jag hoppas bara.

Jag är ensam och är 32 år gammal kille. Jag studerar och jobbar på helgen. Jag är skötsam och mycket lugnt. Jag rockar och dricker inte. Jag sover i god tid under vardagar för att måste åka till skolan på morgonen och jag jobbar på natt tiden under helgen.

Berätta lite själv, det är mycket viktigt för mig t.ex vad gör du och hur är du som person. Vad gör du under fri tiden.

Jag liter efter någon som studerar eller jobbar. Du kan ha rummet för längre tid. Följande är inte tillåts i hemma.

Ingen dricka och rocka i hemma.
Ingen husdjur
Ingen fest i lagenhet
Inget högre musik, du kan lyssna själv om du vill men jag vill ha ingen störning.

Bredband ingår i hyran men inte el. El ska vi dela 50/50 varje månad.

Det finns ingen möbler och porslin i lagenhet, så du måste ha dina egna möbler och porslin som du vill använda. Jag ska ha mina egna.

Jag vill ha 5000 SEK med första hyrs pengar extra som garantipengar som du ska få tillbaka, javisst, när du lämnar lagenhet.

Jag hoppas att du ska hålla rent i huset.

Skriv gärna email istället för att jag kan inte svara telefonsamtal.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Botkyrka