Skarpbrunnavägen

Botkyrka
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Skarpbrunnavägen, Botkyrka


Hyra:

6000 kr

Antal rum:

1 RoK


Beskrivning

Rum uthyres och lägenhet delas tillsammans
Hej
Mitt namn är Marc och jag är en 25 årig akademiker som bor i en lägenhet i Eriksberg i Botkyrka kommun. Som person är jag aningen lugn och avslappnad. Jag bor tillsammans med min flickvän (som också är akademiker) i en 80 kvm stor och ljus lägenhet med altan och lägenheten ligger nära till t-banan. Lägenheten är på 3 rum och kök, dvs två sovrum och ett stort vardagsrum. Lägenheten är väldigt nyrenoverad och tanken är att den ska hållas så även längre fram. Min flickvän är liksom mig väldigt lugn och renlig av sig och vi värdesätter därför renlighet och ordning och reda.

Vi hyr ut ett rum, ungefär i storleksordningen 8-10 kvm, till en likasinnad kille eller tjej. Tanken är att vi ska dela på lägenheten tillsammans, dvs köket, badrummet och vardagsrummet delas. Eftersom jag och tjejen bor ihop så har vi skärpta krav för den som önskar hyra med oss.

Följande krav måste uppfyllas:

- Du har ett heltidsjobb och kan påvisa detta
- Du är svensktalande och talar GOD och förståelig svenska
- Du har en akademisk utbildning i bagaget och kan påvisa detta
- Du är renlig av dig och bekväm med att hålla lägenheten ren
- Du är lugn av dig och är inte alltför högljudd

Sen är det samtidigt viktigt med personkemin. Meningen är att vi alla tre ska klara av varandra utan att gå varandra på nerverna. Hyran kommer att gå på 6000 SEK/månad. Uppsägningstiden är på 2 månader. Inflyttning sker tidigast 2016-02-01.

Uppfyller du ovanstående krav och känner att du vill veta mer om oss eller lägenheten så är du mer än välkommen att höra av dig till mig. I ditt mejl så bör det framgå vem du är som person, vad du har för sysselsättning samt vad du jobbar med.

Tack på förhand!
/
Marc

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Botkyrka