Skarpbrunnavägen

Botkyrka
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Skarpbrunnavägen, Botkyrka


Hyra:

5500 kr

Antal rum:

1 RoK


Beskrivning

Rum i nyrenoverad lght
Hej
Jag är en ungdomlig kvinna på 35 år som söker KVINNLIG hyresgäst under sommarmånaderna (juni, juli, aug) med ev möjlighet till förlängning i Eriksberg/Hallunda

Rummet är stort och nyrenoverat liksom hela lght:n som är rymliga 2,5 rum och kök. Du har del i en stor balkong (med utsikt över grönska och gården) samt hall, kök och badrum. Det finns tv uttag i rummet för den som vill ha med sig tv. Rummet är möblerat med en 90cm säng. Täcke och två kuddar finns samt påslakan och badlakan vid behov. Sängen saknar dock bäddmadrass. I rummet finns även ett litet skrivbord, 2st nattduksbord samt en garderob för förvaring.

I hyran ingår el, värme, vatten, hemförsäkring, bredband samt tillgång till tvättstuga i samma hus. Jag vill ha förskottsbetalning, dvs hyran betalas tex den 25:e för nästkommande mån. Vid inflytt vill jag även ha den sista månadens hyra, vilken innebär att sista månaden som du hyr är redan betald. 2 månaders uppsägningstid. Du ska ha god ekonomi, ha referenser och vara skötsam. Röka får du göra på balkongen elr utanför lght:n. Det finns 2st snälla katter i hushållet.

5 min promenad till Hallunda T bana och 10 min till centrum där det mesta finns. Det tar 35 min med T bana till T centralen.

RING elr SMSA 0700-625767

Mvh Maria

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Botkyrka