Söderby Gårdsväg 19

Botkyrka
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Söderby Gårdsväg 19, Botkyrka


Hyra:

6000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

2 mån korttidsuthyrning av 2 fina rum i villa
Hej!

Två små rum på ca 10m2 var (vägg i vägg), i ett hus (lägenhet i ett gammalt hus byggt 1905), gärna till en person (ev. med ett barn). Om det är två kompisar (två vuxna) eller annat tillkommer 500kr/mån.
Det är korttidsuthyrning p.g.a att jag ska hyra ut till en vän i början av mars. (hyrestid från början av Jan till början av mars, exakt utflyttningsdatum kan diskuteras). Inga husdjur p.g.a allergi.

Rummen är möblerade med säng, garderob och skrivbord. El och snabbt internet ingår i hyran (Maxfart 150Gb/mån/tre pers.). Båda rummen vetter mot en gräsmatta (söderläge). Jag bor själv på övervåningen, och är en öppen och glad person på 35 år.
Vi delar kök och dusch (man jag har egen toalett på övervåningen). Tvättstuga som ofta är ledig finns i huset.

Huset ligger i ett område nära skog och sjöar och med bra kommunikationer in till stan (ca 45 min in till centralen). På morgonen går direktbussar in till Hornstull/Fridhemsplan från dörren (25-35 min). Inflyttning snarast. Hör av dig om du vill veta mer!

Titta gärna noga på karta vart det ligger innan ni kommer för en titt, vill inte visa rummen för personer som ångrar sig för att det ligger för långt från stan (ligger precis mellan Salem och Tumba).

Fler bilder på huset här https://www.airbnb.se/rooms/2675438 (små skillnader p.g.a att de är tagna förra året)

Eftersom det är bara två månaders uthyrning så betalas hyran för två månader direkt (efter kontrakt-skrivning). Hör av er om ni skulle ha fler frågor!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Botkyrka