Sunnanvägen 25

Botkyrka
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sunnanvägen 25, Botkyrka


Antal rum:

4 RoK


Beskrivning

Rum i kollektiv, permanent och under sommaren
Vi är ett kollektiv på fem personer i en villa i Tullinge. Vi är alla studenter. Två av oss ska flytta till Gotland för att plugga arkeologi till hösten. Dom delar på det största rummet på ca 20 kvadrat, med balkong och två inbygda garderober.

Huset ligger 3 min gångavstånd från Tullinge torg, där det finns mataffärer, apotek, pendeltåg, mm. Det tar ca 20 min in till Stockholm central. Det finns 3 sovrum, och ett stort loft som också används som sovrum.

Lite om oss. Vi är 5 tjejer och en allergivänlig hund. En etnologistudent, två operastudenter och som sagt två arkeologistudenter. Vi trivs väldig bra här i Tullinge, för det är nära vattnet, skogen och även stan. Vi intresserer oss i allt från sömnad, vikingkultur, musik, teater, friluftsliv, trädgård, histora, klättring, vandring till Game of Thrones... Listan tar aldrig slut. Vi är också vegetarianer, men vi bryr oss inte om någon äter kött.

För vårat hus betalar vi en hyra på totalt 23 000 kr/månad. Vi delar hela hyran jämnt mellan alla fem. Vi letar främst efter ett par, eller vänner som trivs i samma rum.

För sommarboende:
Under sommaren kommer vi ha ett par lediga rum som vi hyr ut. För mer information kan du maila!
Rummen är lediga 15/6 - 15/8.
Pris: 250kr/natt
Ingår: eget rum, säng(sängkläder, lakan osv), badrum, dusch, byrå, nattbord, wifi mm.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Botkyrka