Tullinge Riksten

Botkyrka
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tullinge Riksten, Botkyrka


Hyra:

8000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

30 m2


Beskrivning

Komplett lägenhet till lång tid i tullinge
Hej! Dax för att hitta den perfekta hyresgästen. Lägenheten är 30 kvm ,en etta, jätte effektiv konstruerad med kök samt stort och nytt kaklad badrum. Ligger i tullinge, riksten. Har färgat om lägenheten helt vitt så det ser alldeles fräsht ut. Lägenheten är helt möblerad från topp till tå med möbler som lockar ögonen. Modern 50 tums tv, bäddsoffa, bord, köksutrustning ,en cykel, dammsugare, lampor, dekorationer, micro och även helt ny tvättmaskin och jaa helt enkelt allt som ett hem ska ha. Hade tänkt mig 8000 för lägenheten som hyra per månad och då ingår alltså det jag nämnt, men även allt annat som tex hemförsäkring, internet ,el ,parkeringsplats osv +.,kan skicka fler bilder vid intresse!

Lägenheten hyrs ut från och med första september. Den kan hyras ut för långtid men även kort tid om hyresgästen önskar det.

Tyvärr tillåter jag varken barn eller husdjur bo i lägenheten .

OBS:Endast seriösa hyresgäster är intressant för mig. läs annonsen noga innan ni hör av er tack!

Det är jätte många mail jag får dagligen, så är ni verkligen intresserad och vill att jag läser era mail så vill jag att ni skickar ett mail där det står lite kort om er, så svarar jag så fort jag kan, jag svarar inte på något annat sätt.

ali_96_10@live.se

Ha det bra så länge mvh !

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Botkyrka