Vetevägen 14nb

Botkyrka
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vetevägen 14nb, Botkyrka


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

79 m2


Beskrivning

Rum uthyres i en 3:a till kille, Hallunda
Rum finns att hyra i Hallunda för en skötsam kille. Lägenheten ligger precis bakom Hallunda centrum, med andra ord nära till både T-bana och buss. Du åker in till T-centralen på 30-35 min.

Rummet hyrs ut mellan perioden 10 november 2016 - 15 april 2017

Lägenheten är fullt möblerad, även så rummet som hyrs ut! Det finns TV och Internet. Säng, skrivbord garderob, nattduksbord ingår i rummet. Du har tillgång till att utnyttja hela lägenheten utom det rum jag använder. En liten toalett och ett stort badrum finns. Tvättstuga finns ute på gården.

Vem är jag, en kille på 40år! Jag bor på annan ort men jobbar i Stockholm. Jag åker hem fredag efter jobbet och åter i Hallunda söndag kväll. Utom de veckor som min jour infaller vilket är var femte vecka. Endast då är jag kvar över helgen i Stockholm.

Du ska vara skötsam icke rökare, plocka undan efter dig. Det ska vara städat och fint i rummet, lägenheten och toaletterna Alltid! Inga husdjur är välkomna. Hör av dig per mail och beskriv dig med ålder om du är intresserad. Har du frågor så är det bara fråga på. På bilderna ser du rummet som hyrs ut.

Pris: 5000kr/mån
Deposition: 2500kr

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Botkyrka