Berga Backe 12

Danderyd
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Berga Backe 12, Danderyd


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

28 m2


Beskrivning

Fullt utrustad 1:a nära T-bana, månadsvis
För uthyrning omgående. Lägenheten är fullt möblerad och utrustad för inflytt på dagen. Det är en nyrenoverad 1:a med hall, nybyggt kök, helkaklat badrum och rum med fönster mot norr (kvällssol), 28 kvm, samt tillgång till uteplats utanför eget fönster.

Lägenheten finns på Berga Backe i Danderyd med endast 10 min promenad till Mörby centrum med goda kommunikationer (buss och T-banan), 13 min till T-centralen och endast ett stopp till Danderyds sjukhus. Det är även cykelavstånd till sjukhuset. Centrum har ett brett serviceutbud med affärer, vårdcentral, apotek, systembolag m.m. Området är lugnt och trevligt med vacker natur, nära till vatten och fina promenadstråk. Arlanda flygplats ligger lätt tillgängligt inom 35 minuter med taxi.

Köket är fullt utrustat och här finns kyl/frys, spis, ugn, diskmaskin, micro, kaffebryggare, mixer samt glas, porslin, bestick och verktyg för att laga, äta och förvara mat och dryck. Här finns också ett fällbart köksbord och två klaffstolar. I städskåpet finns strykjärn, strykbräda, dammsugare och städartiklar. I köket finns även en tvättmaskin men tillgång finns även till gemensam tvättstuga.

Badrummet är helkaklat och har värmegolv, dusch, toalett, handfat, spegel med el-uttag och hårtork.

I hallen finns klädhängare, garderob och spegel och i rummet finns byrå, spegel, garderob med både lådor och hängmöjligheter, säng (105 cm), TV, sängbord, fåtölj, rumsbord, skrivbord och stol.

I avgiften ingår TV (Com-hems basutbud, TV1-12 samt Axess TV, FOX och TLC), Wi-Fi, El, Värme/Vatten, Sängkläder, Handdukar, Köks-, Städutrustning och lånecykel. Möjligt att hyra p-plats.

Våra krav och önskemål:
Lägenheten hyrs ut möblerad till ickerökare utan husdjur.

För att säkra upp uthyrningen för oss krävs inkomstintyg och kontaktuppgifter till chef (referensperson) alternativt en månadshyra i deposition. Hyran betalas i förskott och hyresperioden avslutas alltid den sista i månaden. Vid utflytt tillkommer avgift om 800 sek för flyttstäd vilket betalas vid kontraktskrivning. Kortaste hyresperioden är 1 kalendermånad.

Vid intresse svara med namn, personnummer och kontaktdetaljer (mobil).

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Danderyd