Danarövägen

Danderyd
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Danarövägen, Danderyd


Hyra:

6700 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

80 m2


Beskrivning

Rum i lägenhet i Danderyd
Hej!

Jag hjälper min kusin/rumskompis/BFF, Rickard, att hitta en ny person att dela lägenheten med nu när jag flyttar ut. Jag flyttar ut den 12 mars, så det är möjligt att få flytta in redan den 13de mars.

Rummet som hyrs ut är ca 15kvm skulle jag tippa på. Det finns 2 stora garderober i det, ett linneskåp och även som ett litet förråd. Du kan även få dela utrymme på vinden. Från rummet går det även en liten terrass som går ut mot gården som delas av alla familjer i huset. Om du hellre vill ha Rickards rum så spelar det ingen roll för honom, hans rum är lika stort men har en garderob mer.
Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Hela lägenheten är på 80kvm och är på bottenvåningen. I badrummet finns det tvättmaskin och torktumlare. Köket har även en stor diskmaskin. Huset ser ut som en vanlig villa, men har 3 portar och innehåller 9 lägenheter.

Ingår i hyran:
Parkering
Värme
Vatten
El
Trådlöst Bredband

Det är ca 15-20min gångavstånd till Mörby Centrum, där det går tunnelbana ifrån. Men finns även buss precis utanför huset som tar 4min till Mörby. Bussen går nästan hela tiden.

Lite om Rickard: Han är 30 år, arbetar som grafisk designer inom spel, ritar mycket och driver ett eget företag vid sidan om jobbet där han ritar en serie. Han gillar att vara för sig själv på vardagskvällarna då han arbetar med sitt egna företag ca 3 dagar i veckan. Men han gillar även att kolla film/serier tillsammans. Han gillar anime, övernaturligt, trillers och action. På helgerna så hittar han gärna på saker och gillar att gå ut på pubar.

Du som söker att bli Rickards nya rumskompis får gärna ha något gemensamt med honom. Du bör gilla att vara för dig själv lika mycket som du gillar att umgås. Skicka ett mail med information om dig själv så kontaktar vi dig om vi tror att det passar. Det spelar ingen roll om du är tjej eller kille (jag är tjej och har bott ihop med honom i 2 år, det funkar!).

Rickard har inga djur, men det är okej om du har.

Ingen deposition krävs, men det är förskottshyra. Vi ser gärna att du hyr under en längre period, och ej korttid.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Danderyd