Klostervägen 3A

Danderyd
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Klostervägen 3A, Danderyd


Hyra:

12500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

47 m2


Beskrivning

Rymlig 1,5:a i Stocksund uthyres juni-augusti
Välplanerad och mycket rymlig funkis-lägenhet om 1,5 rum + kök på 47 kvm.
Genomgående lägenhet med fönster i alla rum och balkong som nås från allrummet. Eldstad centralt i allrummet. Nyrenoverat kök med diskmaskin, fasadrenovering samt nyrenoverad balkong under det gångna året. Gott om förvaringsmöjligheter finns i lägenheten. Lättillgänglig tvättstuga i samma port.
Uthyres 1 juni till 31 augusti. I hyran ingår el, värme/vatten, fibernätverk.

Uthyres helt eller delvis möblerad. Passar för ensamstående eller par. Uthyres till skötsam person/par med ordnad ekonomi samt utan betalningsanmärkning. Ej rökare och inga husdjur.

Området:
Inverness i Stocksund är ett charmigt område där funkis blandas med modernare byggstilar i en trivsam kombination av lägenheter och villor. Området erbjuder en unik kombination av kommunikationer och andra bekvämligheter med härlig natur precis intill. Inverness har vattnet som granne med Stocksundet i sydost som övergår till Edsviken i sydväst. Längs vattnet finns fina promenadstråk och badplatser som du når på någon minut.

På bara någon minuts promenad når du tunnelbanan, Roslagsbanan och bussar till i princip hela Norrort. Med bil kommer du snabbt ut på E18 och via cykelvägar kan du smidigt ta dig mot centrala Stockholm. På torget i Inverness finns lunchrestaurang och pizzeria. Nära till matbutik.

Hyra 12.500 kr/månad, deposition krävs.

Kontakt företrädesvis per mail för mer info och visning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Danderyd