Mörbydalen

Danderyd
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Mörbydalen, Danderyd


Hyra:

16500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

78 m2


Beskrivning

Topprenoverad 3:a med balkong och garage
Från och med 1/12 kommer en topprenoverad 3:a i Danderyd belägen fem minuter från tunnelbanan (Danderyds sjukhus och Mörby centrum) finnas tillgänglig för uthyrning. Lägenheten kommer att hyras ut tillsvidare med ömsesidig uppsägningstid.

Stort arbetskök fullutrustat med diskmaskin, micro, varmluftsugn och side-by-side-kyl&frys med isfunktion, två sovrum varav ett med walk-in closet samt badrum med golvvärme och kombinerad tvätt- och torktumlarmaskin (givetvis finns tillgång till tvättstuga vid behov). Lägenheten har en stor inglasad balkong på 10 kvm och det finns möjlighet att hyra till en låsbar garageplats i direkt anslutning till fastigheten. Lägenheten kommer att hyras ut delvis möblerad och husdjur är inte tillåtet.

Vänligen maila mig en beskrivning av er själva där arbetssituation framgår samt telefonnummer så jag kan kontakta er. Innan vi skriver kontrakt ordnas en privatvisning. Goda referenser krävs samt en kreditupplysning på eventuell hyresgäst/er. Två månadshyror kommer att tas ut i deposition som återfås vid avflytt under förutsättning att allt är i samma skick som vid inflytt.

I månadshyran ingår bredband och ett bra kanalutbud via Comhem. El tillkommer och debiteras er för den faktiska förbrukningen.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Danderyd