Mörbyhöjden

Danderyd
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Mörbyhöjden, Danderyd


Hyra:

7500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

78 m2


Beskrivning

Nyrenoverad 3:a nära Danderyds sjukhus
Hej,

Jag har en lägenhet i Danderyd (gångavstånd till Danderyds sjukhus t-bana) som kommer vara tillgänglig för uthyrning från och med 2/11.

Det är en nyrenoverad trea om 78 kvm med en stor balkong. Jag planerar att hyra ut den 6 månader till att börja med, därefter finns det möjlighet till förlängning.

Förutsättningarna är en aning speciella. Från och med mitten av november och i mellan 8-10 veckor framåt kommer det att pågå ett stambyte i fastigheten. Detta innebär att badrum/wc i lägenheten inte kommer kunna brukas och under denna tid kommer man få använda sig av wc samt dusch i husets källarvåning (hiss finns). Från och med januari då stambytet beräknas vara klart är det fritt fram att använda sig utav lägenhetens då nyrenoverade badrum.

Så länge stambytet pågår kommer jag ta ut en hyra på 7500 kr / månad. När badrummet är färdigt kommer hyran att uppgå till 15000 kr / månad.

Jag föredrar att hyra ut den till någon som kommer att stanna kvar även efter att stambytet är genomfört men om man inte klarar av den högre hyran så är jag OK med att man endast hyr under stambytet.

Lägenheten kommer inte att vara möblerad.

Bästa hälsningar,
Dennis

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Danderyd