Mörbyhöjden 5

Danderyd
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Mörbyhöjden 5, Danderyd


Hyra:

6500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Kvinnlig inneboende till rum i Danderyd
Just nu hyr jag ut ett rum i min stora 3a i Danderyd. Tillgängligt omgående.

Lägenheten är en 3a på 78kvm och ligger väldigt nära Mörby Centrum där det finns stort urval av butiker och även t-bana, roslagsbanan, och bussar mot Stockholm. Lägenheten är på 7e våningen med fin utsikt och bra ljusinsläpp. Både köket och badrummet är nyrenoverat och i fint skick, utrustat med tvättmaskin och diskmaskin. Även alla möbler i lägenheten är nyköpta. I lägenheten finns även en stor balkong med eftermiddagssol.

Rummet är på ca 15 kvm och har fint ljusinsläpp. Det är möblerat med säng, skrivbord, stol, byrå och finns även en stor garderob med skjutdörrar. Du som hyresgäst får full tillgång till vardagsrum, fullt utrustat kök och badrum med tvättmaskin, och även tillgång till tvättstuga om så önskas. I hyran ingår el (normal förbrukning), värme, vatten och bredband i 100 mbit/s. Även tillgång till TV via Comhem.

Lägenheten ligger i ett lugnt och stabilt bostadsområde med fina promenadstråk och nära till vattnet. Boendet passar utmärkt för studenter och dig som jobbar i innerstan, tack vare utmärkta kommunikationer med roslagsbanan, tunnelbana och bussar. Till Tekniska Högskolan tar det 7 min, och till T-centralen tar det 13 min med tunnelbanans röda linje. Till Karolinska finns direktbuss från Mörby centrum.

Rummet hyrs ut långsiktigt men med revisioner av kontrakt var 3e månad, dvs vi skriver nytt kontrakt var 3e månad. 1 månads uppsägningstid från båda parter. Hyran betalas i förväg. Deposition om en månadshyra tillkommer och återfås vid utflytt om allt är i ordinarie skick. Du har inga betalningsanmärkningar och en kreditupplysning kommer att göras. Referenser krävs och du måste vara djur- och rökfri då jag är allergiker. Hyran är 6500 sek/månad.

Om mig: Jag är student vid KTH och mycket ordningssam. När jag inte pluggar tycker jag om att träna, laga mat och läsa böcker.

Är ni intresserade nås jag lättast på mejl.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Danderyd