Mörbylund

Danderyd
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Mörbylund, Danderyd


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

35 m2


Beskrivning

Fräsch 1,5:a m balkong uthyres möblerad
Hej

Då jag fått jobb utomlands behöver jag nu hyra ut min lägenhet i Danderyd till en skötsam hyresgäst.

Lägenheten ligger på 9:e våningen med sjöutsikt/kvällssol och med endast 2 minuters promenad till tunnelbanan vid Danderyds Sjukhus.

Tunnelbanan tar sedan endast 13 minuter in till Östermalm så kommunikationerna är mycket goda.

Bussar och roslagsbanan är också på några minuters gångavstånd från lägenheten.

Bostadsrätten är en 1:a med eget kök på 35 m2. Den är modernt möblerad och renoverad med fräscht badrum med värmegolv, målade snickerier samt med säkerhetsdörr och nya och fräscha dörrar invändigt. Du kommer garanterat att trivas.

Fastigheten har en tvättstuga som bokas via nyckeltag där finns både vanliga tvättmaskiner och givetvis en grovtvättmaskin. Tvättstugan är i mycket gott skick med moderna maskiner och torkskåp/torktumlare.

Lägenheten hyrs ut möblerad.

Pris: 10 000 kr/mån och då ingår internet 1 000 Mbit, avgift till föreningen, bostadsrättsförsäkring, finansieringskostnader samt en extra avgift till föreningen på 500 kr/mån för att man skall få hyra ut den i andra hand.

El kostnader tillkommer samt en hemförsäkring från din sida som då ska täcka ditt lösöre ( kläder, förlust av mobil ect.).

Minst två månadshyror som deposition vid tillfället då kontrakt skrivs.

Tillträde kan ske mot slutet av juli.

Lägenheten hyrs ut tillsvidare och möblerad dock längst i två år.

Hyr gärna ut min lägenhet till företag om så skulle vara fallet annars har jag som krav att du som hör av dig är skötsam samt rök och djurfri.

Jag förbehåller mig rätten att höra av mig till de personer som jag anser verkar vettiga och seriösa hyresgäster till min lägenhet detta medför således att jag ej kommer att svara alla som visat intresse.

/ Martin

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Danderyd