Sätraängsvägen 108

Danderyd
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sätraängsvägen 108, Danderyd


Antal rum:

2 RoK

Boyta:

31 m2


Beskrivning

Lånbyte Stockholm-Uppsala
Hej

Jag och min sambo har i dagsläget en ljus och superfin nyrenoverad bostadsrätt i Danderyd på 31 kvm (1 rum + rymlig sovalkov) och har planer på att börja studera i Uppsala fr o m i höst.
Därför önskar vi göra ett lånbyte på 1 år i taget till ett bra boende (helst 2 r o k men är öppna för förslag) i Uppsala, gärna centralt och i gott skick.

Lägenheten ligger i området Sätra Äng alldeles nere vid sjön Edsviken, med strand och gångvägar längs vattnet. Bostadsrättsföreningen har satsat mycket på vår utemiljö vilket gör att det är ett väldigt fint område med närhet till både skog och vatten.

Vår lägenhet renoverades under 2015 och är därför i toppskick, med ett helt nytt ordentligt kök, hall med gott om förvaring, och vardagsrum samt ett badrum som renoverats i samband med en stamrenovering.
Två tvättstugor finns i huset, liksom cykelförråd och ett eget förråd. Tillgång till nyrenoverad kvarterslokal och parkeringsmöjligheter längs gatan. Finns även möjlighet att hyra p-plats med el eller garage.

Lägenheten ligger bara några minuter från Mörby Centrum där det går tunnelbana mot centrala Stockholm som tar knappt 15 min. Det finns även busshållplats precis utanför oss med bussar som går både mot Danderyd, Täby och Sollentuna dygnet runt. Vi trivs verkligen toppenbra och är övertygade om att du/ni kommer göra likaså.

Eftersom området är känt för sin goda grannsämja och vi känner många av grannarna är det av största vikt att du lever ett lugnt och skötsamt liv, samt att vi kan få referenser vid behov.

Vi kan givetvis skicka fler bilder och mer information på begäran.

Philip (via mamma Nina, eftersom Philip är på resande fot)


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Danderyd