Sätraängsvägen

Danderyd
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sätraängsvägen, Danderyd


Hyra:

29500 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

110 m2


Beskrivning

Hus uthyres under längre period i Danderyd
I ett mycket lugnt och trevlig del av Danderyd (Sätraäng/Nora) kommer vi att hyra ut (2-4 år) vårt hus som består av 3 sovrum, två badrum med dusch i varje, vardagsrum med öppen spis och med en öppen planlösning till kök, tvättstuga, en välkomnande hall med en täljstens kamin. Huset har även ett arbets/tv rum samt garage. God förvarings möjligheter.
Badrummen, tvättstuga och köket är nyrenoverade. En stor uteplats med trä däck i västerläge på en stor insynsskyddad tomt.
Huset ligger nära till Edsvikens vatten, dagis, skolor och goda kommunikationer (busshållplats 3 min från huset) till centrala Stockholm.
Lite praktiska detaljer; Tillträde till huset är planerat till den första december och hyrs ut möblerat eller omöblerat efter överenskommelse, rökning inomhus är ej tillåten. Väluppfostrade husdjur är välkomna att bo med husse och matte. I första hand hyrs huset ut till företag eller ambassad eller via förmedlingsföretag till privatpersoner med goda referenser, förskottshyra på två månader kommer att tillämpas.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Danderyd