Skogsslingan 1

Danderyd
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Skogsslingan 1, Danderyd


Hyra:

6500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

78 m2


Beskrivning

Danderyd 78 m2, vi delar bostaden
DEL AV LÄGENHET DANDERYD

Rum T-bana Danderyd Sjukhus, 3 minuter till buss o T-bana
Min bostad är på 78 m2 och har en stor balkong, är byggd 2006 så allt är i nyskick. Stort helkaklat badrum.. Jag bor själv i bostaden sedan 1,5 år. Ditt rum är på 10 m2. Rummet hyrs ut möblerat.
Allt ingår, d.v.s. värme, vatten, hushållsel m.m. Själv är jag 58 år, man och ensamstående.
Berätta om dig själv skicka gärna med en länk med bild på dig då en bild säger mer än tusen ord.
Allt övrigt i bostaden delar vi på. Alltså fullt utrustat kök, diskmaskin, egen kyl, egen frys, tvättmaskin, torktumlare, TV, DVD, förråd m.m. Jag känner mig osäker att hyra ut ett rum så här i min lägenhet, till någon som ska dela badrum, kök mm så berätta allt om dig om du svarar på denna annons hur länge du vill hyra, var du jobbar, vem du är, hur ditt liv ser ut en helt vanlig vecka, jobbar du, arbetstider, tränar, alkoholvanor, har fritid eller bara vill vara här dygnet runt.
Min hyresgäst skall vara i ålder 50 år och uppåt. Jag vill att du betalar för en månad och att vi provar om vi trivs i varandras sällskap. Månadsavgiften är 6000 kronor. Kan tyckas mycket men bostaden är fantastiskt fin och nära till alla kommunikationer. Du når även Roslagsbanan, hållplats Mörby på cirka 5 minuter. Är det OK för båda, så kan vi diskutera hur vi lägger upp hyresavtalet. Observera att jag söker en hyresgäst, ingen partner. Kontakta mig så visar jag bostaden.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Danderyd