Svanholmsvägen

Danderyd
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Svanholmsvägen, Danderyd


Hyra:

13000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

43 m2


Beskrivning

Toppmodern 2:a med egen altan på 30 m²
Toppmodern och ljus 2:a med egen altan på 30 m² i idylliska Stocksund, Danderyd. Närheten till fina promenadstråk längst med vattnet, badklippor och grönområden gör det här till en liten oas bara ett stenkast från Stockholms innerstad.

Kommunikationerna till Danderyds Sjukhus är goda (såväl med buss, cykel som till fots) och därifrån tar du dig enkelt vidare med röda linjen in mot stan (ca 10 min till T-Centralen). Du har också nära till såväl Stocksunds- som Djursholms torg där du hittar matbutiker, delikatessaffärer, träningsanläggning samt ett flertal restauranger m.m. Ett perfekt läge för den som vill kombinera närheten till storstadens utbud med lugnet nära naturen.

Lägenheten samt resten av fastigheten är totalrenoverad (2015) med exklusiva materialval. Vår lägenhet är belägen i souterrängplan med anslutning till stor, egen uteplats (på hela 30 m²!) i Sydvästläge med sol från mitt på dagen till sent på kvällen. Här njuter du av insynsskyddat solbad under dagen samt lugna grillkvällar.

Den ljusa och öppna planlösningen skapar trivsamma ytor och rymd. Ett stort kök från HTH med inbyggd diskmaskin och vitvaror från Siemens gör matlagningen till en enkel och lustfylld del av vardagen. Matbord med plats för många samt mysig vardagsrumsdel inbjuder till härligt umgänge och trivsamma vardagskvällar.

Det lyxiga badrummet har vackert stengolv och är försett med golvvärme. Sovrummet är under ombyggnad och kommer att hyras ut färdigställt där förvaring/garderober byggs in bakom sängen, och på så sätt görs sängen tillgänglig från båda håll - ett vuxet och praktiskt sovrum med andra ord (alltså inte som på bilderna)!

Innan du får hyra vår pärla efterfrågas referenser och även en depositionsavgift på 10 000 sek (efter att kontrakt upprättats). Depositionsavgiften återbetalas givetvis om lägenheten vid utflytt är i sitt ursprungliga skick.


Varmt välkommen på visning!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Danderyd