Barnbyn Skå

Ekerö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Barnbyn Skå, Ekerö

Hyra:

3500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

120 m2


Beskrivning

Nyfiken att bo på landet? korttidskontrakt
Hej!

Jag har ett rum ledigt i det hus jag hyr under november och december och tycker det skulle vara himla trevligt att dela detta boende med någon! Söker du möjligtvis ett korttidskontrakt eller är nyfiken och vill prova på hur det är att bo "på landet" kanske detta är ett bra alternativ för dig. Huset är ca 120kvm och har skog och vatten runt knuten och fina små promenadstråk. Buss går från byn och det tar ca 45min att ta sig in till centralen. Jag bor själv i huset lite tillfälligt och tänker att det vore trevligt att skapa ett delat boende, under den här lite begränsade tiden.
Jag som bor här jobbar en del och är inte på plats varje dag, så ibland kommer du också ha huset för dig själv. Mina två barn, 6 år och en 7 månaders bebis är också med, när vi är där. Vi gillar djur så de är välkomna också, om du skulle råka ha husdjur.

Rummet är möblerat och hyran är 3000kr/mån. Rummet har en dubbelsäng, byrå och garderober. Huset har tre sovrum, ett matrum, vardagsrum, ett ganska litet kök och ett nyrenoverat badrum med tvättmaskin.

Om du är intresserad, maila mig så skickar jag mer info och fler bilder.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Ekerö