Ekerö

Ekerö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ekerö, Ekerö

Hyra:

9817 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

89 m2


Beskrivning

Förstahandsk. 3a, sjöutsikt på Drottningholm
Förstahandskontrakt på rymlig lägenhet om 3 rum och kök med fin sjöutsikt på Drottningholm

Mycket rymlig och charmig lägenhet med egen ingång om 3 rum och kök belägen i natursköna omgivningar vid en mälarvik dryga 5 km sydväst om Drottningholms slott.

Lägenheten är i mycket gott skick och går i typiskt lantlig stil med detaljer som t.e.x. spröjsade träfönster och rödfärgade locklist paneler utvändigt samt med parkett golv invändigt bara för att nämna några av alla lägenhetens kvaliteter. Därutöver har lägenheten en riktigt fin syd orienterad sjöutsikt.

Lägenheten är fördelad på 2-plan där du på markplan finner en rymlig hall samt ett lägenhetsförråd. På det övre etaget finner du dels 2 större sovrum, 1 badrum, kök med matplats samt ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till en stor syd orienterad balkong varifrån du har en fin sjöutsikt. Därutöver är lägenheten även mycket ljust då du har många och stora fönster i både mot nordlig och sydlig riktning.

Vad gäller närområdet så är huset beläget i mycket natursköna omgivningar med dryga 100m ner till en mycket pittoresk privat badstrand och i det omgivande jordbrukslandskapet finner du även gott om trevliga promenadstråk. Närmaste livsmedelsbutik ligger vid charmiga Nockeby torg i Bromma dryga 6km med bil och närmaste tunnelbanestation ligger vid Brommaplan (Gröna linjen) och är 8km med bil. Med tunnelbana från Brommaplan in till Centralstationen tar det ca 20min och med bil från lägenheten till Centralstationen är det ca 14-15km. Där finns även goda bussförbindelser längs med Ekerövägen vilken ligger dryga 3,5km från huset. Närmaste bussstation ligger vid Lovö Kyrka 1,8km från huset.

Vid intresse maila en kort presentation samt inkomstuppgifter.
Betalningsanmärkningar godtas ej och vi utför alltid kreditupplysning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Ekerö