Lovön, Drottningholm

Ekerö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lovön, Drottningholm, Ekerö

Hyra:

13000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

96 m2


Beskrivning

Parhus Drottningholm (Moms tillkommer)
Förstahandsupplåtelse Parhus Drottningholm för dig som privatperson alt företagare. Moms tillkommer på hyran.

Mycket rymligt och påkostat parhus om 2 sovrum och 2 badrum beläget i natursköna miljöer vid en Mälarvik dryga 5km sydväst om Drottningholms slott.

Huset är helt nybyggt men går i typisk drottningholmsstil med påkostade detaljer som t.e.x. kittspröjsade träfönster och kalkputsade fasader utvändigt samt massiva ek- och marmorgolv invändigt bara för att nämna några av alla husets kvaliteter. Byggnaden är fördelad på 2-plan där du på markplan finner en stor öppen sällskapsyta med en öppen spis och med ett integrerat öppet kök samt en gästtoalett. Därutöver är huset mycket ljust då du har många och stora fönster i hela tre vädersträck. Bakom huset finner du även en mycket privat och charmig trädgårdsdel med sydvästlig orientering där du har sol hela dagen och kvällen. På det övre etaget finner du 2 sovrum, varav ett med separat klädkammare samt ett badrum helt i beige marmor. Därutöver har huset genomgående vattenburen golvvärme och är även mycket välisolerat.

Vad gäller närområdet så är huset beläget i mycket natursköna omgivningar med dryga 100m promenad ner till en privat badstrand och i det omgivande jordbrukslandskapet finns även gott om trevliga promenadstråk. Närmaste livsmedelsbutik ligger vid pittoreska Nockeby torg i Bromma dryga 6-7km med bil och närmaste tunnelbanestation ligger vid Brommaplan(Gröna linjen) och är 8km med bil. Med tunnelbanan från Brommaplan in till Centralstationen tar det ca 20min och med bil är samma sträcka ca 14-15km. Där finns även goda bussförbindelser längs med Ekerövägen vilken ligger dryga 3,5km från huset.

SPECIFIKATIONER:

3 RoK
96 kvm
2 Badrum
el och uppvärmning tillkommer

HYRA:

Hyra exkl moms13.000:-
Hyra inkl moms 16.250:-

TILLTRÄDE

fom 1/4 - 2016 eventuellt tidigare
Uthyres på tillsvidarebasis

INTRESSEANMÄLAN

Kort presentation samt inkomstuppgifter. Betalningsanmärkningar godtages ej. Kreditupplysning är obligatorisk.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Ekerö