Sjöbrisvägen 8

Ekerö
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sjöbrisvägen 8, Ekerö


Hyra:

22000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

140 m2


Beskrivning

Villa i idyllisk miljö, stor tomt & sjöutsikt
En ljus och härlig villa i idyllisk miljö med sjöutsikt uthyres. Denna tvåplansvilla på 140 kvm med stor trädgård är belägen ett stenkast ifrån Troxhammar Golfklubb och Mörbybadet, endast 25 min från city.

Villan har 3 stora sovrum och öppen planlösning med stort modernt kök. Hela huset totalrenoverades i december 2010 och har bergvärme med låg driftskostnad. Huset har två badrum med dusch varav ett är större med badkar. Det finns två fungerande braskaminer. Det finns tillgång till källarförråd och parkeringsplatser samt ett växthus för den som vill odla grönsaker. Stor tomt på ca: 2.000 kvm med härlig trädgård med många frukt och bärträd (äpplen, hallon, plommon m.m.).

Huset ligger i söderläge och har ett stort soldäck (70kvm) samt terrass under tak med härlig kvällssol och många möjligheter till uteaktiviteter och grillning.

Förskola, lågstadieskola, idrottsanläggning med ishall och Ica ligger ca 3 min bort och det tar 15 min till Brommaplan. Ekerö Centrum ligger 5 min från huset med stor Ica-affär, butiker och restauranger. Ekerö erbjuder många möjligheter till olika aktiviteter inom sport, kultur och natur.

Huset uthyres under en längre period, minst 6 månader.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Ekerö