17975 Skå Edeby

Ekerö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: 17975 Skå Edeby, Ekerö


Hyra:

4850 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Rum i kollektiv. Badstrand, Trädgård, Eldstad
Toppenläge! Ta en fika på altanen vid den härliga trädgården. Promenera två hundra meter till badstranden och doppa dig i Mälaren. Eller gå till bastun som ligger alldeles intill vattenkanten. Grillplats på tomten. Skönt gemensamt vardagsrum med öppen spis.
Det är ett fint rum i ett kollektiv - I Ekerö kommun; ca 15 kvm (+100kvm gemensamt utrymme), som vi nu hyr ut till f.r.o.m 1:a april eller 1 mars.
Vi är ett härligt gäng på 4 personer, som välkomnar till ett trevligt sammanhang och boende. I huset delar vi på gemensamma utrymmen som kök och vardagsrum. Vi är inspirerade av vegetarisk matlagning (men vi är inte helvegetarianer) och att tillsammans skapa en fin atmosfär i huset för alla att trivas i. Vårt fina hus ligger vackert inbäddat i skog och med promenadavstånd till liten badstrand samt badbrygga och bastu. Du promenerar till busshållplatsen. Bussar går till Brommplan på ca 30 min. Hyran är 4850 kr. Härtill kommer 400 kr per månad för el, internet, tv förbrukningsartiklar mm. Detta gäller för en person.
Om två personer flyttar in tillkommer ytterligare 500 kr.
Ni bör kunna visa intyg för fast inkomst och inga betalningsanmärkningar då ägaren av huset kommer behöva godkänna dig som inneboende i kollektivet. Om du är Intresserad - maila och berätta om dig själv och varför du vill bo i huset!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Ekerö