Centralgatan 3, Mariannelund

Eksjö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Centralgatan 3, Mariannelund, Eksjö


Hyra:

5337 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

84 m2


Beskrivning

Nyrenoverat, centralt med egen ingång
Nu är en av våra finaste lägenheter ledig, en ljus och nyrenoverad trea på andra våningen med egen ingång. Den har ett stort vardagsrum med utsikt mot Centralgatan, ett fint helkaklat badrum med glasduschhörna (renoverat 2013), två sovrum och hall samt ett kök med gott om utrymme för matplats. På baksidan finns en stor, härlig balkong med ostörd utsikt. Lägenheten har vackra, nyslipade trägolv och det kommer är nytapetserat och nymålat i stora delar av lägenheten. Mot gården har den en stor balkong/terrass.

Lägenheten har eget trapphus med utgång mot Centralgatan och trädgården med gräsmatta och uteplats där det finns möjlighet att odla egna växter. I huset bor lugna, skötsamma hyresgäster och stämningen är god. Adressen är Centralgatan 3D.

Det är en 84 kvm stor lägenhet och den kostar 5537 kr per månad inklusive värme. Gemensamt finns en tvättstuga samt källarförråd till varje hyresgäst. Kallgarage på gården ingår i hyran, och det finns även privat parkering på gården.

Fastigheten ligger centralt i Mariannelund med alla bekvämligheter på nära avstånd och också nära alla kommunikationer (tåg och buss). Observera dock att Mariannelund ligger en bra bit från Jönköping och kanske inte lämpar sig till studerade i Jönköping pga. avståndet.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Eksjö