Centralgatan 3A, Mariannelund

Eksjö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Centralgatan 3A, Mariannelund, Eksjö


Hyra:

3645 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

48 m2


Beskrivning

Mysig central 2:a i Mariannelund
Den första augusti blir en av våra mysigaste lägenheter ledig, en liten, ljus tvåa på andra våningen. Den har ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong mot gården, sovrum, ett nyrenoverat helkaklat badrum samt ett kök där du får plats med matbord. På gården på baksidan finns en mysig uteplats med grill och trädgård. I huset bor lugna, skötsamma hyresgäster.

Fastigheten ligger centralt i Mariannelund med alla bekvämligheter på nära avstånd och också nära alla kommunikationer, tåg och buss (observera dock att Mariannelund ligger en bra bit från Jönköping och Eksjö, så den kanske inte lämpar sig för studerande i Jönköping pga. avståndet).

Det finns gemensam tvättstuga samt källarförråd till varje hyresgäst. Kallgarage på gården och parkering ingår i hyran.

Om du är intresserad så skicka en ansökan med dina personuppgifter och berätta lite om dig själv och din bakgrund, jobb osv. Intresseanmälningar som bara består av typ "Hej, jag är intresserad" kommer inte att besvaras.

Vi har nolltolerans mot droganvändning och kriminalitet, så sökande med den typen av bakgrund kommer inte att bli aktuella som hyresgäster hos oss.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Eksjö