Centralgatan 3D

Eksjö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Centralgatan 3D, Eksjö

Hyra:

5227 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

84 m2


Beskrivning

Härlig central trea i Mariannelund
Från första november blir en av våra finaste lägenheter ledig, en ljus och delvis nyrenoverad trea på andra våningen med egen ingång i Mariannelund (fyra mil från Eksjö, två mil från Vimmerby). Den har ett stort vardagsrum med utsikt mot Centralgatan, ett fint helkaklat badrum med glasduschhörna (renoverat 2013), två sovrum och hall samt ett stort kök med gott om utrymme för matplats. På baksidan finns en stor, härlig balkong med ostörd utsikt mot gården. Lägenheten har nytt parkettgolv i vardagsrummet och nytt laminatgolv i köket, och det är relativt nytapetserat och nymålat i stora delar av lägenheten (2013).

Lägenheten har eget trapphus med utgång mot Centralgatan och trädgården med gräsmatta och uteplats där det finns möjlighet att odla egna växter. I huset finns en pizzeria samt en Röda korset-butik. Adressen är Centralgatan 3.

Gemensamt finns en tvättstuga samt källarförråd till varje hyresgäst. Kallgarage ingår i hyran och det finns även privat parkering på gården.

Fastigheten ligger centralt i Mariannelund med alla bekvämligheter på nära avstånd och också nära alla kommunikationer (tåg och buss).

För intresseanmälan kontakta Arera AB på telefon 08-55 11 42 60 eller via mail.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Eksjö