Ekholmen 3

Enköping
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ekholmen 3, Enköping


Hyra:

11200 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

110 m2


Beskrivning

Fantastiskt boende i slottsmiljö
Endast 50 min NV om Stockholm och 2 mil sydost om Enköping ligger vackra Ekholmens Slott i naturskön kulturmiljö. Landskapet precis som Ekholmen präglas av ett aktivt lantbruk och friluftsliv.

Nu finns en lägenhet till uthyrning på övervåningen i norra slottsflygeln på 4 rum och kök. Ingången ligger på bottenplan från äppelträdgården. Lägenheten är modernt planerad i gammal stil med genuint hög standard. Kombinationen av en modern våning och den vackra kulturmiljön gör detta till ett fantastiskt boende.
Våningen har ett luftigt lantkök med gårdens bästa utsikt. Fullstor kyl och frys samt diskmaskin. Det finns 3 rum som passar som sovrum/arbetsrum samt ett stort vardagsrum. Lägenheten är utrustad med två helkaklade badrum varav det ena har tvättmaskin och torktumlare. Det ingår även ett varmbonat rum på vinden om ca 20kvm för tex övernattande gäster.

Boende på Ekholmen har cykelavstånd till badplatser och naturreservat. Skolbussen hämtar upp barnen vid grindstolparna och förskola finns 1 mil bort i Lillkyrka där också närmsta skola ligger.

Vi söker en ordentlig hyresgäst för långsiktig uthyrning, gärna barnfamilj.

Tillträde enligt överenskommelse.
Varmhyra om 11.200kr/månad.
Vänligen kontakta Christian Krantz på telefonnummer 073-765 13 92

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Enköping