Ekholmen 2

Enköping
Lägenhet: 9 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ekholmen 2, Enköping


Hyra:

19500 kr

Antal rum:

9 RoK

Boyta:

275 m2


Beskrivning

Fantastisk våning i slottsmiljö
Endast 50 min NV om Stockholm och 2 mil sydost om Enköping invid Mälaren ligger vackra Ekholmen Slott i naturskön kulturmiljö. Gården är fortfarande aktiv idag och här bedrivs jordbruk och jakt.

Nu finns en våning för uthyrning i den södra 1600-talsflygeln. Våningen ligger på de två övre planen med egen ingång från parken. Den är modernt planerad i gammal stil med genuint hög standard. Kombinationen av en modern våning i ljusa färger och den vackra kulturmiljön gör detta till ett fantastiskt boende.
Våningen har ett stort mysigt lantkök med öppen spis, stor kyl & frys, diskmaskin samt utsikt över parken. I anslutning till köket finns 3 rum som kan användas som matsal, sällskapsrum eller extra sovrum. I den andra delen av våningen finns 4 rum som förslagsvis kan användas som arbetsrum eller sovrum. Det finns också ett stort badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare, ett separat duschrum samt en extra gästtoalett.
På ovanvåningen finns två varmbonade rum, varav ett med badrum.

Boende på Ekholmen har cykelavstånd till badplatser och naturreservat. Ni har också tillgång till stor trädgård som sköts av fastighetsägaren med stora grönytor och en härlig syrénberså där ni kan placera era utemöbler om ni så önskar.
Skolbussen hämtar upp barnen vid grindstolparna och dagis finns 1 mil bort i Lillkyrka där också närmsta skola ligger.

Vi söker en ordentlig hyresgäst för långsiktig uthyrning, gärna barnfamilj.

Tillträde enligt överenskommelse.
Varmhyra om 19.500kr/månad.
Vänligen kontakta Christian Krantz på telefonnummer 073-765 13 92

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Enköping