Fröslunda 2a

Enköping
Lägenhet: 11 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Fröslunda 2a, Enköping

Hyra:

2000 kr

Antal rum:

11 RoK


Beskrivning

Studentkollektiv på gård
Vårt kollektiv är ett studentboende som ligger på en gård 40 minuter utanför Uppsala, (på 55:an mot Enköping). Mellan kollektivet och Uppsala går det bussar varje kvart under större delen av dygnet, men ibland mer sällan.
Vi bor i ett stort herrgårdshus med gott om utrymme för att umgås, laga mat, studera, och syssla med projekt. Vi har ett stort kök, en matsal, ett vardagsrum/bio och en balsal.
På husets övervåning har varje medlem ett eget sovrum och när huset är fullt är vi totalt 8-9 medlemmar.
Alla som bor på gården förväntas att ta en del i gårdsarbetet vilket främst innebär att ta hand om våra får, men självklart också andra sysslor som hör gården till. Varken gården eller djuren tillhör oss utan familjen som vi hyr huset av. Detta innebär att vi inte har det främsta ansvaret för gården, men också att vi inte har någon beslutanderätt gällande hur gården ska skötas.

Om oss:
Till skillnad från många andra kollektiv är vi helt politiskt och filosofiskt obundna, tvärt om uppskattar vi olikheter och försöker alltid att ha en öppen inställning till varandra. Husets hjärta är vårt stora kök där vi ofta lagar mat tillsammans och hänger. Vi kollar också en hel del på film, spelar kort och har ofta vänner på besök.
Vi är alla studenter, men från vitt skilda discipliner så som juridik och agronomi.

Vi söker dig som:
För oss spelar det ingen roll om du är vegan, jägare eller något där emellan (här bor redan alla sorter) ,så länge du respekterar att vi andra i huset inte är precis som du.
Eftersom detta är ett studentboende så söker vi endast studenter. Vilket ämne du läser spelar dock ingen roll!
Vi är en väldigt social grupp som umgås mycket med varandra och delar ansvaret gällande huset och gården, så vi ser gärna att du inte bara söker ett rum utan också en del i vår härliga gemenskap.
Ps.
- Inga husdjur
- Vi ser helst att du bott hemifrån tidigare.

Vi har tre lediga rum:

- Ett rum som är ca 18 kvm med en hyra på1600kr i månaden. Detta rum har tre väggar och sen ett draperi som skiljer av. Det är det största rummet vi hyr ut.

- Ett rum som är ca 14kvm och har en hyra på 2100kr i månaden.

- Ett som är ca 15 kvm med hyra på 2500kr i månaden. Detta rum delar kök och badrum med endast två andra personer.

Intresserad?:
Skriv gärna några rader om dig själv, varför du tror att du skulle passa på en gård och vad du har för förväntningar på att bo i ett kollektiv.

/Torslunda kollektivet

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Enköping