Gjutaregatan

Enköping
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Gjutaregatan, Enköping
Hyrdes ut: 2022-06-01
HyraHyra:

6769 kr

RumAntal rum:

1 RoK

BoytaBoyta:

33 m2

VåningsplanVåningsplan:

2

Hyresvärdens beskrivning

Under rådande omständigheter erbjuds ingen visning. Som sökande måste du vara beredd på att skriva avtal utan att ha sett bostaden.

BÄSTA LÄGET FÖR ETT PRAKTISKT, SOCIALT & AKTIVT LIV! Centrum, mataffärer, förskola, skola, gymnasium, idrotts-, sim-, tennis-, padel- och ishall, golfbana, grönområden samt flera av Enköpings vackra parker ligger inom cirka 1,5 km så här får du bästa förutsättningar till ett såväl praktiskt som socialt och aktivt liv!

Dessutom är det bara cirka 1,4 km till resecentrum som är Enköpings knutpunkt för kollektivt resande. Med SJ tar man sig till Stockholms centralstation på ca 40 minuter, eller varför inte åka ca 12 minuter för att ansluta till SL:s rosa linje i Bålsta och resa vidare i deras nät? Res i andra riktningen med SJ och nå Västerås på ca 15 minuter!

I kvarteret Skiftnyckeln har EHB byggt 146 hyresbostäder. De ljusa bostäderna utgörs av allt ifrån smart planerade enrumslägenheter till större alternativ om två och tre rum och kök.
Bostäderna är enkelt och stilfullt planerade vilket innebär att du med fördel kan sätta din egen prägel på ditt hem.
1:orna har ljusa linoleumgolv, 2:orna har vitlaserade parkettgolv och 3:orna har parkettgolv i boytorna.

Alla bostäder har vitmålade väggar samt helkaklade badrum med plastmatta på golv.
Badrummen är förberedda för enkel installation av egen tvättutrustning.

Fiber är indraget och du väljer själv om du vill lägga till tjänster som erbjuds av flera leverantörer via Open Universe. I hyran ingår 0,5mbit/s data och för närvarande cirka 15 tv-kanaler i det analoga nätet.

Hushållsel samt faktisk egen varmvattenförbrukning tillkommer utöver hyran. Kallvatten samt uppvärmning av bostaden via fjärrvärme ingår i hyran.

Bra förvaringsmöjligheter erbjuds i form av eget källarförråd och gemensam tvättstuga finns att tillgå på bottenplan.

Det finns bra gång- och cykelvägsförbindelser samt närbelägen busshållplats. För dig med bil finns möjlighet att komplettera med egen parkeringsplats via EHB:s separata kö för parkeringsplatser. Det finns parkeringsplatser med laddstolpe för elbil.

Fastigheten och alla bostäder skall vara rökfria såväl in- som utvändigt.

Alla bilder är exempelbilder och visar en 3:a.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Enköping

Rapportera fel