Långtora 3

Enköping
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Långtora 3, Enköping


Hyra:

7000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

110 m2


Beskrivning

Hus uthyres på landet
Efter ca 1 år har nu våra hyresgäster skaffat eget och därför söker vi nu någon/några som vill hyra hus på landet. Huset ligger längst in på gården och får därför ett mer privat läge än de andra två husen. Egen tomt samt parkering framför huset för ca 3 bilar med eluttag på husets utsida för motorvärme på vintern.

Gården ligger ca 1 mil från Enköping och här finns det barn, hästar, (och säsongsvis kalvar/ grisar) och katter. Vi bedriver ett inackorderingsstall så detta är en levande plats, utan att för det vara rörig.
Huset är byggt i sektioner sen 1880-talet men har renoverats stadigt sen vi köpte gården 2004.

I dag består nedervåningen av hall, kök, toalett/badrum, vardagsrum, ett sovrum/allrum. Övervåningen har 2,5 rum med en öppen planlösning. Köket och badrummet är totalrenoverat 2009 och i dessa rum är det klinkat golv med golvvärme. Disk och tvättmaskin finns. Resten av huset värms av direktverkande el och kaminer. Senaste året har huset förbrukat 19000 kwh.

Det är ett personligt hus med charm, på ca 95 kvm + biyta 30 kvm och rymmer en familj på 4 utan problem.
Vi hyr ut huset med kallhyra dock ingår sophämtning, slamtömning och parabol från Canal digital, grundpaketet.

Vi läser av undermätare och fakturerar elkostnad löpande månadsvis.

I dagsläget är stallet fullt men möjlighet till att ha hästar på lösdrift kan finnas. Det vore kul om ni också har häst och/ eller är intresserade av hästar med detta är inget krav. Personkemi är viktig för oss vi ser gärna att du bor här en längre tid. Vi har barn och det är alltid roligt med lite "Bullerbyn" känsla. Lekpark finns på gården.

Är ni intresserade kan ni skriva kort om er själva. Vi kommer att ha visning på huset löpande from 1/12-15 och inflyttning är 1/3-16 men tillträde kan ske tidigare efter överenskommelse.
Hyran betalas 1 månad i förskott och deposition tas vid kontraktsskrivnings. Vi har 3 månaders uppsägningstid.

Du ska ej ha betalningsanmärkningar för att få hyra av oss. De aktuella kommer köras i UPC.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Enköping