Linbanegatan 13

Enköping
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Linbanegatan 13, Enköping


Hyra:

5500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

29 m2


Beskrivning

Hyresrätt med möjlighet att köpa
Totalt produceras 194 lägenheter på Linbanegatan fördelat på tre etapper första och andra etappen är redan fullt uthyrd men det finns ännu möjlighet hyra lägenheter i den tredje etappen.

Samtliga lägenheter i Linbanan 3 är på ca 29 yteffektiva kvadratmeter, med smart planlösning och generöst tilltagna balkonger och terrasser. Boendet erbjuder ett rymligt allrum i öppen planlösning mot köket samtidigt finnes en praktiskt avskild sovdel. Lägenheterna genomsyras av fina materialval. Den extra rymd som balkongerna och terrasserna skänker till lägenheterna är få förunnat och ger boendet en trevlig atmosfär.

Projektet har direkt närhet till trevliga omgivningar, grönområden och promenadavstånd till centrum. I centrum finns flertalet trevliga omtyckta restauranger, caféer och dagligvaruhandel. Fortsättningsvis bor du här med ett unikt pendlarläge. Stockholm och Västerås nås per tåg på ca 45 minuter respektive 15 minuter, Uppsala nås per buss på ca 50 minuter och motorvägen för den bilburne nås på enstaka minuter.

Lägenheterna kommer att stå klara för inflyttning i mitten av oktober 2016 och du kan nu anmäla intresse för en av lägenheterna.

Anmäl intresse för en lägenhet till fridah.gomer@skandiamaklarna.se

Villkor: 180 000 SEK/år i årsinkomst, inga betalningsanmärkningar
Möjlighet att ha borgenär finns.

Deposition om en månadshyra ska erläggas i samband med inflyttning och betalas tillbaka vid godkänd avflyttningsbesiktning.

OBS!
Bilderna är från en lägenhet i etapp 1, lägenheterna i etapp 3 har ingen diskmaskin.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Enköping