Lövstigen 35

Enköping
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lövstigen 35, Enköping

Hyra:

7825 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

110 m2


Beskrivning

Hyr parhus på familjevänliga Lövstigen
Lägenhet om 110 kvm finns nu ledig på mysiga Lövstigen, intill badet i Fjärdhundra, 15 minuter norr om Enköping. Från bostaden är det pendlingsavstånd (med bil) till hela norra Storstockholm, Västerås, Sala och Uppsala. Bussförbindelser finns, men är inte täta, så bor man på Lövstigen bör man ha tillgång till bil. Garage och p-plats finns att hyra i mån av plats.

Lägenheten på Lövstigen ligger kring en grönskande innergård tillsammans med åtta andra parhus där det bor både barnfamiljer och äldre. Området är mycket trivsamt och populärt.

Fjärdhundra är familjevänligt och känt för bra skola upp till högstadiet. Dagis finns på samma gata. Här finns också många idrottsföreningar och andra fritidssysslor.

Liten lekpark finns på fastigheten, motionsspår, tennis och utomhusbad precis intill. På gångavstånd finns pizzeria, livsmedelsbutik med service för post, apotek och systembolag.

Nb: Kök, vardagsrum, dusch, grovkök, klädkammare och hall

Öv: Tre sovrum, badrum och hall

Kallhyran är ca 7 747 kr. Garage och p-plats finns att hyra till varje lägenhet. Husen värms till låg kostnad med klimatsmarta värmepumpar. Värme och hushållsel tillsammans drar 12 400 kWh per år, d v s drygt 1000 kWh/mån i snitt. (Tänk på att elräkningen blir högre på vintern, lägre på sommaren.)

Intresseanmälan görs via email - du klickar "Mejla annonsören" här i annonsen. För att vi skall kunna behandla din ansökan är det av yttersta vikt att följande uppgifter finns med:

- namn
- telefon
- personnummer (obligatoriskt)
- årsinkomst (jobb/studier/annat)
- om ni behöver borgenär: dennes namn, mobil och personnummer

Det är ingen idé att skicka in en ansökan utan dessa uppgifter, den kan vi inte behandla. Dessutom är det trevligt om ni anger familjens storlek, referenser från tidigare hyresvärd, ev. uppsägningstid ni har nu samt gärna några extra rader om er själva.

Efter ansökan tar vi kontakt med er. Vid seriöst intresse ordnar vi tid för visning.

Välkommen!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Enköping