St Larsgatan 3

Enköping
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: St Larsgatan 3, Enköping


Hyra:

7500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

57 m2


Beskrivning

Fräsch stor 2a på St Ilian, Enköping uthyres
Har en 2a på 57kvm, som nu är aktuell för uthyrning i andra hand. Lägenheten har ett attraktivt läget och ligger nära tåg- och buss-station (150m), mataffärer och med gångavstånd till Enköpings torg. Inflyttning kan ske väldigt snart. Lägenheten, på 5.e våningen, ligger i ett fräscht och fint hyreshus, relativt nybyggt (inte mer än 10 år). Hiss finns.

Lägenhetens planlösning är öppen, rymlig och ljus. Hög standard med klinker i hall, helkaklat badrum och fina parkettgolv i resten av lägenheten. Ljusa väggar och öppna ytor mellan vardagsrum och kök, med stora fönster och ett fantastiskt ljusinsläpp. Garderober i hall, sovrum och en rymlig klädkammare, där bra förvaringsmöjligheter finns.
Tillgång till fullt utrustade och bra tvättstugor belägna i samma hus. (Lätt att få tid, ledigt nästan hela tiden). Hörnbalkong, med loungemöbler, som ligger i två väderstreck.

Ser helst att lägenheten hyrs ut helt/delvis möblerad, men vi kan komma överens om vad som passar er bäst.

Hyran för omöblerad lägenhet ligger på 7500kr. Då ingår el, vatten och internet. Vill man hyra den möblerad kan priset bli en aning dyrare. Det får vi prata om :)

Vill ha en seriös, lugn och pålitlig hyresgäst med ordnad ekonomi. Den hyrs ut tillsvidare.

(Skicka mail och presentera dig själv, samt bifoga telefonnummer så ringer jag upp dig)

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Enköping