Assessorsgatan 7C

Eskilstuna
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Assessorsgatan 7C, Eskilstuna


Antal rum:

3 RoK

Boyta:

85 m2


Beskrivning

Assessorsgatan 7 C, Eskilstuna
HELT NYA TRERUMSLÄGENHETER MED HÖG OCH MODERN STANDARD

Vi presenterar nu stolt vårt ombyggnadsprojekt på Assesorsgatan 7 B-C:
13 toppmoderna, helt nya treor som blir inflyttningsklara 2016-03-01

Lägenheterna är mellan 80 till 85 kvm, välplanerade och utrustas med bekvämligheter såsom glaskeramikhäll med varmluftsugn och diskmaskin i köket och tvättmaskin, torktumlare samt elektrisk komfortvärme i badrummet.

Köken blir ljusa med helt ny inredning. Vi sätter ett stilrent kakel och lägger nya, slitstarka bänkskivor. Nya vitvaror installeras såsom glaskeramikhäll med varmluftsugn, hel kyl och frys, diskmaskin och en rostfri fläktkåpa.

Det stora badrummet blir helkaklat med grått klinkers på golv och vitt kakel på väggarna. Allt sanitetsporslin blir nytt och badrummet utrustas även med kommod, tvättmaskin, torktumlare, duschväggar i glas, elektrisk handdukstork samt elektrisk komfortvärme.

Ekparkettgolv läggs genomgående i lägenheten och alla väggar målas vita.
Samtliga lägenheter har balkong.

Vilken lägenhet väljer du? Lämna ditt intresse på vår hemsida eller kontakta oss direkt så berättar vi mer: eskilstuna@pforvaltning.se

Du hittar mer information samt planlösning för nedladdning PDF-format till höger på sidan. Vänligen notera att bilderna är exempelbilder för att visa standarden i våra nyrenoverade lägenheter. Planlösningen kan avvika från verkligheten. Vi förhåller oss rätten till ändringar.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Eskilstuna