Kungsgatan 20

Eskilstuna
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kungsgatan 20, Eskilstuna


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

34 m2


Beskrivning

Uthyres LGH i Centrala Eskilstuna (Mittistan)
Hej!

Jag ska hyra ut min lgh som finns på Kungsgatan 20 (Mitt emot gallerian 21`an). Detta på grund av jobb utanför Eskilstuna. Lgh är fullt möblerad men önskas inte detta så löser vi självklart det. Med fullt möblerad menar jag i princip allt, tv, bord, säng, soffa osv. Lgh är väldigt fin med modern stil, nya möbler samt är renoverad. Det är ett stort rum och ett fullutrustad kök(Eget rum) Totalt ca 34Kvm, även diskmaskin kan finnas på plats om så önskas. Tvättstugan finns i samma hus nere på källaren.

6 månader i första hand men förhoppningsvis längre än så. Hyran har jag ännu inte bestämt mig för men beroende på om det är en eller två personer så kan det bli mellan 4500-5500 kr och då ingår det självklart allt el, internet kabeltv osv.

Självklart kommer vi skriva på avtal och jag söker endast efter en max 2 personer som är skötsamma och har en god ekonomi eller är studerande. De ska ta hänsyn till mina möbler och ta hand om lgh och inte vara allt för festgalna. Jag kommer göra en bedömning i första hand, sedan kommer min hyresvärd bedöma dig/er.

Om detta är intressant skicka en kort beskrivning på dig själv så kontaktar jag dig, jag ser helst att ni flyttar in senast V16-19.
Har ni frågor ring mig på 0738994466.

Mvh
Meti V

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Eskilstuna