Sturegatan 12

Eskilstuna
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sturegatan 12, Eskilstuna


Hyra:

5400 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

57 m2


Beskrivning

Fin sommarlägenhet i Eskilstuna
I sommar står min härliga tvåa i Eskilstuna ledig för dig. 15 minuters promenad åt ena hållet och du står på stadens torg, 5 minuters promenad åt andra hållet och du står med fötterna i vattnet vid stadens badstrand och naturområde.

Lägenheten är 57 kvadratmeter stor, inredd med en glad blandning av design och antikt. Utanför på gatan är det fri parkering och ett nybyggt soldäck med grillplats. Två minuter dörr till dörr från ICA, apotek och pizzeria, 30 sekunder till hållplats med bussar åt diverse delar av staden. Om du lutar dig hyfsat vågat ut genom fönstret i köket kan du serveras hamburgare från gatuköket mittemot utan att behöva lämna hemmet.

Lägenheten hyrs ut till max två vuxna, rök- och djurfria personer under minst två månader. Ha gärna en referens från nuvarande hyresvärd, arbetsplats eller liknande. I hyran ingår värme, vatten, el, samt 80GB bredband. Betalning kommer ske i förskott för hela hyrtiden, samt kommer en deposition på 3000 kronor tillkomma. I gengäld har du en fantastisk lägenhet i ett hus med villakänsla, dubbelsäng, en soffa i vardagsrummet med plats för ungefär 20 personer, fina grannar och ett badkar i vardagsrummet. Ombyggt till fåtölj... Framför allt har du en fantastisk hyresvärd, mig, som gärna ställer upp och finns ett telefonsamtal bort om du behöver hjälp med något.

Eskilstuna är en stor liten småstad, fylld av uteserveringar och grönområden. Här kan du finna både engagemang och puls, liksom avslappning och njutning.

Ring (maila inte) om du ser en god matchning från båda våra sidor.
Hälsningar
Molly Rogstadius

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Eskilstuna